Δαμάστε τα κύματα !

Ελάτε να σερφάρετε στις πανέμορφες παραλίες μας! Ανάμεσα σε μια ποικιλία από θαλάσσια σπορ, το surfing είναι αυτό που αναζητούν κυρίως αρχάριοι και προχωρημένοι.  Στις περισσότερες παραλίες, θα βρείτε οργανωμένες σχολές με  έμπειρους καθηγητές που θα σας αφήσουν να πετάξετε στα κύματα αμέσως μετά το πρώτο μάθημα

Επειδή δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να δαμάσετε τα κύματα, εκμεταλλευτείτε τις κατά την διάρκεια των διακοπών σας στην Άνδρο. Σε κάποια από τις οργανωμένες παραλίες θα βρείτε την σχολή που σας ταιριάζει έτσι ώστε η διασκέδαση και η ελευθερία που προσφέρει η θάλασσα να γίνεται πάντα με ασφάλεια.

Έμπειροι και πιστοποιημένοι εκπαιδευτές, με φουσκωτά σκάφη και με ασύρματους παρακολουθούν διακριτικά αλλά συνεχόμενα τα ολιγάριθμα γκρουπ ή τους μεμονωμένους surfers, τόσο από την θάλασσα όσο και από την στεριά προκειμένου να επέμβουν όπου χρειαστεί.

Με ιδιαίτερη βαρύτητα στο επίπεδο του αθλούμενου, στις συνθήκες αέρα, στην θεωρία των βασικών αρχών, στην άριστη κατάσταση των σωστικών μέσων και των εξοπλισμών ασφάλειας, το surfing στα ανδριώτικα κύματα θα αποτυπώσει στις διακοπές σας ακόμη ένα αξέχαστο σημείο.

Για τις παραπάνω υπηρεσίες, υπάρχει η δυνατότητα, χωρίς χρέωση απο εμάς, να σας προτείνουμε σχολές και προγράμματα.

Price

Free

elEL
en_GBEN elEL