Διαδρομές και αξιοθέατα

Σας προσφέρουμε μια σειρά από εξατομικευμένες υπηρεσίες και στην περίπτωση που χρειαστείτε ενοικίαση αυτοκινήτου μπορούμε να  αναλάβουμε να επικοινωνήσουμε με γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων για να κανονίσουμε την κράτησή σας.

Η υπηρεσία από την πλευρά μας θα παραχθεί δωρεάν και θα χρεωθείτε μόνο την αξία ενοικίασης του αυτοκινήτου ενώ παράλληλα, μπορούμε να σας προτείνουμε και μια σειρά απο πανέμορφες διαδρομές και επισκέψεις σε αξιοθέατα, παραλίες και τοπία  του νησιού.

Από την περιοχή του Μπατσιού για παράδειγμα, διερχόμενοι απο το Γαύριο  μπορείτε  να κατευθυνθείτε στο βόρειο και βορειοανατολικό τμήμα του νησιού , όπου βρίσκονται αγροτικά χωριά με ανεπτυγμένη κτηνοτροφία (Φελλός, Μακροτάνταλο, Γίδες, Αμμόλοχος, Βαρίδι, Βιτάλι), αλλά και μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού. Οι εναλλλαγές του τοπίου είναι εντυπωσιακές και η θέα προς το Ανατολικό Αιγαίο και το στενό Cavo D’ Oro είναι μαγευτική.

Με αφετηρία το Μπατσί και ακολουθώντας την διαδρομή στην κεντρική οδική αρτηρία του νησιού με κατεύθυνση τη Χώρα, ο επισκέπτης φθάνει στην πρωτεύουσα της Άνδρου. Χτισμένη πάνω σε χερσόνησο, καταλήγει σε ένα μικρό νησάκι που πάνω του είναι κτισμένο το μεσαιωνικό κάστρο. Μπροστά και αριστερά του κάστρου υπάρχει ο φάρος Τουρλίτης, ο μοναδικός φάρος παγκοσμίως που είναι κτισμένος πάνω σε βράχο, μέσα στη θάλασσα. Χτίστηκε το 1887, καταστράφηκε από τους Γερμανούς στον πόλεμο και ανακατασκευάστηκε το 1994, με έξοδα της οικογένειας Γουλανδρή. Στην εντυπωσιακή, από πλευράς αρχιτεκτονικής, πρωτεύουσα της Άνδρου μπορεί κάποιος να επισκεφθεί αρκετά μουσεία (αρχαιολογικό, μοντέρνας τέχνης, ναυτικό, λαογραφίας) και ιδρύματα (Κυδωνιέως, Καΐρειος βιβλιοθήκη) να κάνει περιπάτους στα σοκάκια της αλλά και στην πλακόστρωτη αγορά, να σεργιανίσει δίπλα στα ποταμάκια, αλλά και να διασκεδάσει καθώς δεν λείπουν τα μπαράκια, τα καφέ και, φυσικά, οι ταβέρνες. Μπορεί επίσης να κολυμπήσει σε Νειμποριό και Παραπόρτι, αλλά και να κάνει θαλάσσια σπορ στον Ναυτικό Όμιλο. Εδώ υπάρχουν εκκλησίες με εξαιρετικά τέμπλα, όπως η Παναγία Θεοσκέπαστη (πολιούχος του νησιού), αλλά η “Αγία Θαλασσινή”, ένα εκκλησάκι χτισμένο πάνω σε βράχο.

Ενδεικτικές χρεώσεις ενοικίασης αυτοκινήτου έχουν ως ακολούθως :

 

Price

45 / Per Day / Per Accommodation

elEL