Πεζοπορία

H Άνδρος είναι ιδανικό νησί για πεζοπορία καθώς η ορεινή της φύση με την πλούσα βλάστηση, οι αμέτρητες πηγές με τα τρεχούμενα νερά και η μοναδική της βιοπικοιλότητα δημιουργούν αξέχαστες εμπειρίες στους λάτρεις της πεζοπορίας.

Εδώ και αρκετό καιρό, η Άνδρος είναι το μοναδικό νησί στην Ευρώπη που έχει εξασφαλίσει  το σήμα πιστοποίησης για τα μονοπάτια της από την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή επιτροπή λόγω της συστηματικής προσπάθειας καταγραφής των διαδρομών και ανάδειξης των μονοπατιών που μεθοδικά και αποτελεσματικά αναπτύσσεται απο το “δίκτυο διαδρομών” .

Παλαιά γεφύρια, νερόμυλοι, κοιλάδες, χωριά σε ρεμματιές, γραφικά ξωκλήσσια, παραδοσιακά λιοτρίβια  και μικροί καταρράκτες περιμένουν να τα συναντήσετε στις διαδρομές σας. Η Άνδρος, μοναδικός νησιώτικος προορισμός για όλο τον χρόνο, προσφέρει εξαιρετικές επιλογές από την άνοιξη, το καλοκαίρι έως και το φθινόπωρο για να περάσετε την διαμονή σας στην Άνδρο σε άλλο επίπεδο, εκεί που ενώνονται οι μυρωδιές απο τα αγριολούλουδα το Πάσχα στο νησί, με την δροσιά της θάλασσας στις καλοκαιρινές σας διακοπές .

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε σχετική διευκρίνηση.

Price

Free

elEL
en_GBEN elEL