Πάσχα στο νησί

 Άνοιξη και κατάνυξη. Νησιώτικη ατμόσφαιρα, ανθισμένα λειβάδια , κήποι και αυλές Πάσχα στο νησί με παραδοσιακές νοστιμιές  και με έθιμα που χάνονται στα βάθη των αιώνων, δημιουργούν τις καταλληλότερες προϋποθέσεις για να βιώσετε την απόλυτη μέθεξη.. 

Continue reading “Πάσχα στο νησί”

Price

Free

Πρωτομαγιά στην Άνδρο

 «Ο ήλιος λάμπει. Ο αήρ μυρίζει από ανθούς πορτοκαλιάς και λεμονιάς». Υπάρχει λοιπόν η Άνδρος του Ανδρέα Εμπειρίκου, η Άνδρος εκτός καλοκαιριού, παραλιών και  διακοπών, εκτός Άχλας και Ελένης. Υπάρχει η Ανδρος των μουσείων, των ορεινών διαδρομών και μονοπατιών, του πολιτισμού και κυρίως υπάρχει και η Ανδρος της άνοιξης και της πρωτομαγιάς.

Continue reading “Πρωτομαγιά στην Άνδρο”

Price

Free

Διαμονή με γεύση

H διαμονή στην Άνδρο, περνάει και μέσα απο τα αρώματα, τις γεύσεις και τα πιάτα της παραδοσιακής ανδριώτικης κουζίνας που απλόχερα προσφέρεται στους επσκέπτες της.

Συνταγές απο τα βάθη της παράδοσης, με αντοχή και ανανέωση στο χρόνο, δημιουργούν το γαστρονομικό profile του νησιού συνδυάζοντας ξεχωριστές γεύσεις.

Continue reading “Διαμονή με γεύση”

Price

Free

Πεζοπορία

H Άνδρος είναι ιδανικό νησί για πεζοπορία καθώς η ορεινή της φύση με την πλούσα βλάστηση, οι αμέτρητες πηγές με τα τρεχούμενα νερά και η μοναδική της βιοπικοιλότητα δημιουργούν αξέχαστες εμπειρίες στους λάτρεις της πεζοπορίας.
Continue reading “Πεζοπορία”

Price

Free

Διαδρομές και αξιοθέατα

Σας προσφέρουμε μια σειρά από εξατομικευμένες υπηρεσίες και στην περίπτωση που χρειαστείτε ενοικίαση αυτοκινήτου μπορούμε να  αναλάβουμε να επικοινωνήσουμε με γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων για να κανονίσουμε την κράτησή σας.

Continue reading “Διαδρομές και αξιοθέατα”

Price

45 / Per Day / Per Accommodation

Δαμάστε τα κύματα !

Ελάτε να σερφάρετε στις πανέμορφες παραλίες μας! Ανάμεσα σε μια ποικιλία από θαλάσσια σπορ, το surfing είναι αυτό που αναζητούν κυρίως αρχάριοι και προχωρημένοι.  Στις περισσότερες παραλίες, θα βρείτε οργανωμένες σχολές με  έμπειρους καθηγητές που θα σας αφήσουν να πετάξετε στα κύματα αμέσως μετά το πρώτο μάθημα

Continue reading “Δαμάστε τα κύματα !”

Price

Free

Καταδύσεις

Η κατάδυση προσφέρει πάντα πολύ μεγάλη ευχαρίστηση κάτι που είναι από τα βασικότερα  πράγματα στις καλοκαιρινές διακοπές στην Άνδρο. Η εξερεύνηση του βυθού των Κυκλάδων, παρέα με την πανέμορφη θαλάσσια ζωή στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, είναι μια φανταστική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε

Continue reading “Καταδύσεις”

Price

Free

elEL
en_GBEN elEL